top of page

Aprangos klaidos

Pateiksime Jums keletą patarimų, ką reikėtų išmesti iš savo garderobo arba bent jau vengti tam tikrų drabužių dėvėjimo kartu. Patikrinkite blogiausias plius dydžio mados klaidas ir įsitikinkite, kad nedarote nė vienos iš jų :)

  1. Negalima visiškai paslėpti savo kūno po "dideliais" drabužiais. Viena blogiausių plius dydžio mados klaidų yra drabužių naudojimas kūno paslėpimui. Paslėpę kiekvieną kūno linkį po "maišu" neatrodysite lieknesnės, iš tikrųjų atrodysyte didesnė nei esate!

  2. Per didelis dėmesys madoms. Daugelis mados tendencijų skirtos patenkinti tik nedidelei žmonių grupei, neatsižvelgiant į kūno sudėjimą. Jeigu norisi sekti naujausias mados tendencijas, tuomet daugiau dėmesio skirkite madingiems aksesuarams.

  3. Prisirišimas prie juodos spalvos. Vien dėl to, kad juoda vizualiai lieknina, dar nereiškia, kad turėtumėte tuo apsiriboti. Atsikratymas spalvų yra viena blogiausių plius dydžio mados klaidų. Išbandykite kitus tamsius atspalvius, kurie taip pat vizualiai lieknins, įskaitant rusvą ir tamsiai mėlyną. Taip pat nebijokite šiek tiek ryškių spalvų "įpūsti" ir į savo garderobą, ne tik į aksesuarus.

  4. Per didelis aksesuarų kiekis. Kompensacija su daugybe spalvingų aksesuarų, pridedamų prie blankios ir tamsios išvaizdos, taip pat gali būti viena blogiausių plius dydžio mados klaidų. Kartais mažiau yra daugiau :)

  5. Vieno dydžio vergė. Dydis gali būti stipri psichologinė kliūtis, tačiau jūs turite padaryti viską, kad to nepaisytumėte. Viena blogiausių plius dydžio mados klaidų yra tai, kad apsiperkant bandoma pasimatuoti vieną dydį, užuot bandžius pažiūrėti, kuris iš tiesų dydis būtų Jums tinkamiausias.

6 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page