top of page

Būk madinga 2021 !

Šie metai skirti patogumui - tam vienareikšmiškai pritaria visi madų pasaulio atstovai. Pateiksime Jums pagrindinius PLUS SIZE stiliaus akcentus, kurie taps vyraujantys šiais metais. Tad atsirinkite, kas atrodo tinkamiausia ir sėkmingai pritaikykite savo spintos garderobui :)

  1. Kutai. Šiais metais kutai (fringe) madingi visur! Ant palaidinių, suknelių, kelnių, rankinių ir t.t...Tad būkite išradingos bei žaismingos ir drąsiai rinkitės įvairių ilgių ir spalvų kutelius.

Kai pagaliau išsivaduosime iš karantino ir vėl "atrasime" naktinį gyvenimą nepamirškite, jog madingai vakarėliuose atrodysite kutelius derintama dar ir su blizgučiais!


P.S. PrettyPlus parduotuvėje rasite prekių su kuteliais ir asortimentą pildysime !


2. Laisvalaikio komplektai ne tik namuose, bet ir mieste! Kadangi tiek laiko praleidome namuose 2020 m., nenuostabu, kad poilsio drabužiai tapo populiari 2021 m. tendencija. Nesvarbu, ar jūs namuose, ar tvarkote reikalus mieste, o gal griebiatės vėlyvųjų pusryčių ir keliaujate į kavinę - treningiukai šioms progoms ne tik puikiai pasitarnaus, bet ir leis Jums atrodyti itin madingai!


3. Klostės ir raukinukai. Jau nebėra naujiena, jog tiek klostės, tiek ir raukinukai puikiai padeda užmaskuoti vietas, kurias nelabai norime demonstruoti. Lygiai taip pat šios detalės padeda ir paryškinti tam tikras kūno linijas.

Kaip ir praėjusiais, taip ir šiais, drąsiai galite rinktis drabužius

turinčius klostes ar raukinukus. Tokios detalės gali būti pastebimos tik ant palaidinės ar suknelės rankovių. Arba visa suknelė gali būti su "pakopomis" - viskas priklauso nuo to, ką pasirinksite Jūs! P.S. Nepamirškite taisyklės, jog mažiau - kartais yra daugiau!

Drąsiai eksperimentuokite ir atraskite tai, kas Jums tinka labiausiai.


Mūsų parduotuvė, atsižvelgdama į naujausias mados tendencijas, taip pat siūlo madingas prekes su klostėmis bei raukinukais, ypač tai aktualu taps vasarą, tad sekite naujienas!


4. Drabužiai su margomis detalėmis. Jūsų stilius atspindi jūsų asmenybę ir niekas nepadeda jums nei gėlėtas, raštuotas, ornamentais ar gyvūnų elementais margintas garderobas. Šiais metais tai itin madinga!

Drabužiai su paveikslėliais, įvairiais užrašais perteikia ne tik atitinkamą nuotaiką, bet ir kuria drąsią, originalią išvaizdą.
18 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page